085-3032682

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Beschik je niet over de vereiste tijd, expertise of de nodige personele middelen om de sociale media van je onderneming te beheren? Wij nemen die taak graag op ons. Wij zorgen dat jouw merk of bedrijf zichtbaar blijft, terwijl jij je energie kan steken in datgene waarin jij uitblinkt.

321%

Conversie

85%

Sales Groei

Herken je dit bij jezelf?

Heb jij of je team te weinig tijd om regelmatig berichten te delen op de sociale media platforms van je bedrijf? Struggle je met het creëren van Instagram Reels en TikTok video’s, ondanks het besef dat deze kanalen je bereik aanzienlijk kunnen vergroten? Overweeg dan het uitbesteden van je social media beheer.

Instagram Reels en TikTok? Ook dat is geen probleem. Van het opnemen van de video tot het plaatsen ervan, we regelen het allemaal. Ben je klaar om je bereik en naamsbekendheid te vergroten?

Stappen naar succes met Social Media Uitbesteden

Ontdek de volgende stappen in ons proces voor het uitbesteden van uw social media beheer. Van offerte aanvragen tot strategie en uitvoering, bereik online succes met onze professionele aanpak.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw social media beheer. Geef ons inzicht in uw behoeften en doelstellingen, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Strategie + Uitvoering

We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie voor uw social media kanalen. Dit omvat het ontwerp, de planning en de creatie van boeiende content. Vervolgens voeren we de strategie uit om uw online aanwezigheid te versterken.

Monitoring en optimalisatie

We monitoren voortdurend de prestaties van uw social media kanalen en passen de strategie aan waar nodig. Dit zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid blijft groeien en dat u uw doelen bereikt.

Budjet

€249,-

Maandelijks 

Social Pro Pakket

€389,-

Per Maand

Monsterlijk Goed

€899,-

Per Maand

Waarom zou je voor ons kiezen?

Beschouw ons als een extra tak van je onderneming: een proactief bureau dat weet hoe te handelen en sterk is in het vervullen van haar opdrachten. Ons team bestaat uit ambitieuze en creatieve professionals die zich volledig inzetten voor het succes van jouw bedrijf.

We beginnen nooit zomaar aan een taak. Een vooraf geschreven strategie zorgt ervoor dat we doelgericht te werk gaan. Ben je nog niet volledig tevreden? Geen zorgen, we blijven aan de slag tot je dat wel bent! Het eindresultaat zal iets zijn waar zowel wij als jij volledig achter staan.

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

SOCIAL MEDIA BEHEER

Voordat we aan de slag gaan met het beheer van jouw social media platformen, stellen we eerst een doordachte strategie op, inclusief een contentkalender en een onderzoek naar de beste hashtags. We analyseren je concurrenten en je doelgroep om er zeker van te zijn dat we de juiste inhoud op de juiste kanalen publiceren. Of het nu gaat om Instagram, TikTok, Facebook, Pinterest of LinkedIn, alles is mogelijk!

Elke maand bezoeken we je voor contentfotografie om zo de perfecte beelden te hebben voor de berichten of video’s die we gaan plaatsen. Wij nemen het plaatsen van de berichten en video’s voor onze rekening, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wil je ook interactie met je (potentiële) volgers? Dan zorgen wij dat we je hashtags in de gaten houden, Facebook-likes uitnodigen, potentiële volgers liken en volgen op basis van hashtags, en liken en reageren op tags van volgers. Wil je dat er snel wordt gereageerd op berichten? Dan nemen we ook de webcare voor je over.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Elke ondernemer zal het beamen: social media zijn onmisbaar in de huidige bedrijfsvoering. Ze zijn tijdrovend, maar absoluut essentieel om te communiceren met uw doelgroep. Maar wat als u het beheer van uw social media kunt uitbesteden? Dit artikel belicht de voordelen en de procedure van social media uitbesteden, evenals de unieke aanpak van onze organisatie.

Waarom Uw Social Media Uitbesteden?

Bij het runnen van een bedrijf heeft u uw handen al vol. Hier komt uw social media strategie in het geding, iets wat absoluut niet genegeerd kan worden. Het uitbesteden van social media biedt dan de perfecte oplossing. U bespaart niet alleen tijd, maar verzekert ook constante interactie met uw publiek. Bovendien zorgt het voor continuïteit in uw social media-kanalen, iets waar veel bedrijven moeite mee hebben.

Hoe We Te Werk Gaan: Een Strategie op Maat

Wanneer u ervoor kiest om uw social media aan ons uit te besteden, zetten we een uitgebreide strategie op. We leren uw bedrijf, uw concurrenten en uw ideale social media volger kennen. Dit zorgt ervoor dat we berichten kunnen plaatsen die precies aansluiten op uw bedrijf. Bovendien zorgen we ervoor dat uw branding volledig aansluit bij uw huisstijl.

We ontwikkelen een contentkalender samen met u, zodat u precies weet wat en wanneer er iets geplaatst wordt. Deze strategie stelt ons in staat om berichten te plaatsen die uw doelgroep aanspreekt en hen aanzet tot actie.

Wat U Kunt Verwachten: De Diensten die Wij Leveren

Wanneer u besluit om uw social media te outsourcen, nemen we een breed scala aan taken op ons. Wij zorgen voor het plaatsen van regelmatige berichten die passen bij de toon van uw bedrijf. Daarnaast zorgen we ook voor een constante interactie met uw publiek om het bereik en de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

We werken met verschillende platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en Twitter. Daarnaast onderzoeken we ook andere platforms zoals TikTok als dat bij uw strategie past.

  1. Wij zorgen voor de (her)styling van de accounts, inclusief profielfoto, omslagfoto, biografie en instellingen.
  2. Wij voeren een grondig hashtag onderzoek uit om ervoor te zorgen dat uw bedrijf beter gevonden wordt.
  3. Wij zorgen voor professionele fotografie voor persoonlijke en unieke content.
  4. Wij maken en posten Instagram Reels om een groter bereik te krijgen.
  5. Wij maken gebruik van de Instagram stories en Facebook-verhalen optie, omdat deze optie geen algoritme bevat en veel bekeken wordt.
  6. Wij kunnen ook een social media advertentiecampagne opzetten als u uw groei een extra boost wilt geven.
  7. Wij bieden maandelijkse rapportages om u inzicht te geven in de resultaten en prestaties van uw social media-kanalen.

Interactie Stimuleren: Verhoog Uw Zichtbaarheid

Interactie is de sleutel tot het verhogen van uw aantal volgers. Bij ons is het meer dan alleen berichten plaatsen. Wij zorgen voor het controleren van hashtags, het uitnodigen van FB-likes, het liken en volgen van potentiële volgers, en het liken en reageren op tags om de online interactie te verhogen.

Daarnaast reageren we snel op privé berichten of reacties. Een snelle reactie op vragen is essentieel voor uw online imago, daarom nemen we deze taak graag op ons. Webcare uitbesteden betekent dat we snel en adequaat reageren op alle interactie op uw kanalen.

Interactie Stimuleren: Verhoog Uw Zichtbaarheid

Voor het uitbesteden van uw social media beheer hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Maar als u specifieke behoeften heeft, kunnen we ook een pakket op maat samenstellen. Wij zijn flexibel en willen u de best mogelijke service bieden.

Als u niet heeft gevonden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u te werken en u te helpen uw bedrijf te laten groeien met behulp van social media.

Bij ons is uw social media in veilige handen. Met onze expertise en toewijding, kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf de online zichtbaarheid krijgt die het verdient. Uitbesteden van uw social media aan ons betekent dat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet – het runnen van uw bedrijf.

Maatwerk: Kies Het Pakket Dat Bij U Past

Voor het uitbesteden van uw social media beheer hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Maar als u specifieke behoeften heeft, kunnen we ook een pakket op maat samenstellen. Wij zijn flexibel en willen u de best mogelijke service bieden.

Als u niet heeft gevonden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u te werken en u te helpen uw bedrijf te laten groeien met behulp van social media.

Bij ons is uw social media in veilige handen. Met onze expertise en toewijding, kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf de online zichtbaarheid krijgt die het verdient. Uitbesteden van uw social media aan ons betekent dat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet – het runnen van uw bedrijf.

VGV

Veelgestelde vragen over Social Media Uitbesteden

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen over het uitbesteden van uw social media beheer. Bereid u voor op een effectieve strategie en verbeter uw online aanwezigheid.

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Het uitbesteden van social media houdt in dat u de verantwoordelijkheid voor uw social media activiteiten overdraagt aan een professioneel team. Zij zorgen voor het maken en plaatsen van berichten, interactie met volgers, webcare en meer.

Het uitbesteden van uw social media beheer biedt diverse voordelen. Het bespaart u tijd, zorgt voor meer interactie met uw doelgroep, biedt creatieve content en waarborgt continuïteit op uw social media kanalen. Daarnaast kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, terwijl experts uw social media strategie verzorgen.

Absoluut! Hoewel het beheer grotendeels wordt overgenomen, behoudt u toegang tot uw social media kanalen. U kunt nog steeds reacties plaatsen, berichten liken en zelf content delen. Het uitbesteden zorgt voor een basisstrategie en uitvoering, maar u blijft actief betrokken bij uw kanalen.

Bij de strategiebepaling wordt uw bedrijf, uw concurrenten en uw ideale social media volger grondig geanalyseerd. Op basis daarvan wordt een gedetailleerde contentkalender opgesteld. Dit zorgt ervoor dat de berichten perfect aansluiten bij uw bedrijf en doelgroep.

Ja, dat is zeker mogelijk. Als u al een bestaande beeldbank heeft of eigen foto's en video's wilt gebruiken, kunnen deze worden verwerkt in de social media posts. Het team staat open voor samenwerking en past zich graag aan uw wensen en behoeften aan.