085-3032682

About Us

85%

Sales Growth

120%

Engagement

About Socialzy

Hi, wij zijn Style Marketing! Een online marketingbureau met een unieke aanpak.

Mogen wij jouw online marketing aanpakken? Dan krijg je een op maat gemaakt pakket van voor een vast maandbedrag. Meer likes & klanten, zonder gedoe en voor een vast laag maandbedrag.

Nu met een gratis Social Media Scan

Onze expert gaan kijken naar jouw socialmediakanalen en beoordelen je berichten op regelmaat, kwaliteit, resultaat en creativiteit.

wij zij jouw strategische partner

Vertel wat je wilt bereiken en wij maken een plan van aanpak met duidelijke doelen.

Ontdek onze unieke werkwijze: binnen 9 dagen kunnen wij al beginnen

Natuurlijk wil je die social media stress niet meer. Immers - wie wel? Dus wat is er beter dan met een uitgebreide intake en een geweldige make-over voor je kanalen binnen 9 dagen!

Onderzoek

Om een succesvolle strategie te creëren, heb je onderzoek nodig. Zonder dat is er geen manier om te weten waar je bedrijf staat en wat er verbeterd moet worden of juist of er überhaupt veranderingen nodig zijn!

Effectief Groeiplan

De eerste stap in het creëren van een effectief groeiplan is het nemen van nauwkeurige metingen, zodat we later onze prestaties kunnen analyseren bij het implementeren van nieuwe strategieën na verloop van tijd/het werken aan specifieke doelen, in plaats van ons vaag te voelen over alles, omdat dit kan leiden tot verspilling van middelen als niets echt goed werkt

Snelle support

Als u hulp nodig heeft, staat ons team van ervaren marketeers voor u klaar. Geef ons een seintje en wij staan voor u klaar!

Transparante Samenwerking

Wij willen uw go-to zijn voor transparante samenwerking. U weet bij ons waar u aan toe bent en wij doen er alles aan om samen, als een team van experts dat altijd in topvorm is, tot een goed einde te brengen!

Waarom ons kiezen

Geef je bedrijf een sociaal leven en laat het werk over aan een team van experts

Met onze lage maandelijkse kosten zorgen wij voor al uw berichtgeving en helpen wij u online succes te bereiken zonder stress! Dus ga weer doen wat het belangrijkst is.

Bespaar Tijd

Meer tijd over voor jouw echte werk.

Best Strategie

Een sterke online strategie is onmisbaar snel en beter te groeien.

Voordelig Geprijst

Voor een vast laag bedrag per maand verzorgen wij all jouw sociale kanalen.

Social Media Uitbesteden

Ons experts zorgen ervoor dat jij wekelijks duizenden potentiële klanten bereikt.

Our Process

In 3 stappen naar online succes

Social media kan overweldigend zijn, maar zo hoeft het niet te voelen. Wij regelen alles voor u zodat al uw inspanningen gericht zijn op wat het belangrijkst is: resultaten boeken!

Uitgebreide intake met Online Strateeg

Plan van aanpak sociale kanalen

Snel de eerste berichten en campagnes online!

Vragen over online strategie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.