Waarom ons


Waarom bestellen bij het Social Media Monster


Waarom je bij het Social Media Monster moet bestellen:

Waarom je bij het Social Media Monster moet bestellen:
Bij ons zijn je orders voor social media likes of volgers altijd veilig. We hebben geen wachtwoord of inloggegevens nodig maar enkel jouw profiel en een e-mail adres.

– Wij bieden door onze ervaring en kennis van de markt de beste kwaliteit
– Bij ons altijd een snelle levering
– Veiligheid van jouw pagina/profiel staat voorop
– Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden
– Omdat je handmatig bestelt is elke order voor ons uniek. Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteit
– Je betaalt veilig met iDeal, PayPal of op factuur(*)

Wanneer bestellen bij het Social Media Monster?

Stel, je hebt slechts 42 Facebook pagina likes.  Voor een potentiële klant of fan, die de inhoud van jouw pagina misschien best interessant vindt, is het niet aantrekkelijk om jouw pagina ook te gaan volgen. Dit resulteert weer in weinig vertrouwen in jouw merk en slechte verkoopcijfers. Daarnaast zal jouw pagina ook niet goed ranken in de zoekmachines zoals Google.

Het is dus een kip-ei verhaal. Zonder likes geen nieuwe likes, zonder nieuwe likes wordt je niet gevonden, en als je niet gevonden wordt kan niemand je liken.

Je potentiële klanten willen zien dat je populair bent. Ze willen zeker weten dat ze niet de enige zijn die jouw product koopt.  Als ze zien dat 4000 mensen jouw dienst liken dan is het zeer waarschijnlijk veilig om te zeggen dat ze jouw onderneming of initiatief gaan vertrouwen en er meer over willen weten.

Hoe kom je uit deze vicieuze cirkel terecht? Zelfs met een monsterlijk goed product of dienst zonder likes is het haast onmogelijk om flink te groeien op sociale media, zeker als je net begint.

(Het bovenstaande voorbeeld geldt natuurlijk niet alleen voor Facebook, maar voor alle Sociale Media).


Het Monster komt je redden!

Geen zorgen! Het Sociale Media Monster zal je helpen om op gang te komen!
Door bij ons een aantal Likes (Facebook), Volgers (Instagram, Twitter, Google+) of Views (YoutTube) in te kopen zal jouw account als een vliegwiel op gang worden gebracht. Meer Social Media engagement zal ervoor zorgen dat meer mensen jouw pagina gaan vinden. Meer mensen zullen je video’s bekijken. En meer mensen zullen jouw product gaan liken. Met een monsterlijk groeiende omzet als gevolg!

Zie het Social Media Monster als een grote vriend die je een duwtje in de goede richting geeft. Wees dus niet bang, laat het monster onder je bed vandaan komen en bestel vandaag nog de likes die je nodig hebt om jouw merk de aandacht te geven die het verdient!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het is helaas niet meer toegestaan likes en volgers te leveren aan bedrijven. Meer info