Tips voor meer YouTube Views

HOE KRIJG IK MEER VIEWS?

Vraagt u zich ook af hoe u zorgt dat uw YouTube filmpje vaker bekeken wordt? Hoe u zorgt dat uw filmpje de aandacht van kijkers trekt? Wij kunnen ons voorstellen hoe frustrerend het kan zijn als je een filmpje plaatste dat niet of te weinig bekeken wordt. Daarom wij een aantal eenvoudige tips die u hierbij helpen op een rijtje gezet. Deze tips kunt u zonder hulp van anderen toepassen en het resultaat zal merkbaar zijn. Bent u nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

5 TIPS VOOR MEER YOUTUBE VIEWS:
Hieronder zijn vijf tips opgesomd die u vandaag nog kunt toepassen om YouTube te veroveren

1) DE TITEL VAN UW VIDEO:

1.1)Wat de titel betreft is het allereerst van belang dat deze pakkend is. Waarschijnlijk heeft u dit advies al vaker gehad. Ook op YouTube is dit een waarheid als een koe. De titel is een van de eerste dingen die YouTube bezoekers zal opvallen als uw video in de zoekresultaten verschijnt. Daarmee is de titel essentieel voor een goede indruk.

1.2)Daarmee is echter nog niet alles gezegd. Naast een opvallende tekst voor uw titel wilt u ook een tekst die relevante zoektermen bevat. Als u bijvoorbeeld een video op uw kanaal heeft geupload waarin u een appeltaart maakt, kunt u bijvoorbeeld als titel kiezen: “Hoe je de beste appeltaart maakt”. YouTube weet hierdoor dat uw video iets te maken heeft met appeltaart en met het maken ervan. Hierdoor wordt de kans groter dat uw video in de zoekresultaten van bijvoorbeeld “Hoe maak ik een appeltaart?” verschijnt. Verder trekt het extra de aandacht door het woord “beste”. Mensen zullen dan eerder geneigd zijn om op uw video te klikken.

1.3Tenslotte, geldt het bovenstaande ook voor de beschrijving van uw video. Voor het trekken van de aandacht van bezoekers is de beschrijving minder relevant dan de titel. Echter, voor SEO is de beschrijving net zo belangrijk als de titel. Houd bij het schrijven van uw beschrijving dus rekening met de relevante zoektermen.

2) UPLOAD REGELMATIG VIDEO'S

Veel mensen die succesvol hopen te worden op YouTube uploaden 2 of 3 video’s. Als ze na een paar weken nog geen succes hebben, geven ze op. Ook op YouTube is consistentie een van de sleutels tot succes. Zorg dat u met regelmaat, bijvoorbeeld 2 keer per week, een video upload met waardevolle content.

3) ZORG VOOR VERBINDING MET UW KIJKERS

Als u wilt dat mensen naar uw video’s blijven kijken, moet u een band met ze vormen. Vraag uw kijkers om zich te abonneren op uw kanaal of vraag ze om hun mening, door middel van een reactie, achter te laten. Neem de reacties van uw kijkers serieus. Maak bijvoorbeeld een video over een onderwerp naar de keuze  van uw kijkers. Zo creëert u een band met hen.

4) LAAT UW GEZICHT ZIEN

Op YouTube zijn er community’s omtrent tal van onderwerpen. Bijvoorbeeld auto’s, koken, bakken, appeltaart enzovoorts. Als u appeltaarten maakt, abonneer u dan op kanalen die hiermee te maken hebben. Laat reacties en likes achter. Zo laat u in figuurlijke zin “uw gezicht zien” en komen mensen te weten wie u bent.

5) INTEGREER SOCIAL MEDIA PROFIELEN.

Voeg uw sociale media profielen toe op uw YouTube pagina. Op de hoofdpagina van uw YouTube kanaal kunt u links naar uw sociale media pagina’s toevoegen. Hiermee vergroot u de kans dat uw YouTube volgers u ook op snapchat, twitter en facebook gaan volgen. Maar, u kunt ook op de andere sociale media profielen een link naar YouTube plaatsen. Zo brengt u uw volgers van sociale media naar uw andere sociale media accounts.

Het is helaas niet meer toegestaan likes en volgers te leveren aan bedrijven. Meer info