Meer facebook likes

Meer facebook likes

Het is voor veel bloggers online moeilijk om veel likes te krijgen op facebook. Om je hier wat meer op weg mee te helpen heb ik een aantal tips verzameld om meer facebook likes te krijgen.

Waarom wil je meer facebook likes?

Hoe meer facebook likes je hebt, hoe groter jouw bereik is op social media. Heineken heeft ongeveer 19 miljoen volgers op facebook. Dit is een voorbeeld van hoe erg het aantal likes op facebook jouw blog, website of onderneming kan beïnvloeden. Hoe meer facebook likes je hebt, hoe meer je er gaat krijgen. Je moet in het begin vooral geduld hebben.

Plaats regelmatig plaatjes en video’s

Er zijn verschillende onderzoeken waaruit blijkt dat post met een plaatje of een video meer likes krijgen op facebook dan gewoon een tekst. Plaatjes krijgen ook meer reacties. Met een plaatje kan je tot wel 50% meer likes krijgen dan zonder een plaatje.

Meer Facebook likes
Facebook-Likes

Organiseer winacties

Een winactie kan veel volgers naar je facebook pagina trekken. Met regelmatige winacties trek je veel vaste volgers en krijg je dus ook veel likes. Als je een winactie organiseert moet deze wel voldoen aan de promotievoorwaarden van facebook. Deze zijn makkelijk te vinden op de website van facebook.

Werk samen met bedrijven en sponsors

Als je samen werkt met een bedrijf of een sponsor deel je jouw volgers met dit bedrijf en andersom. Hierdoor krijgen jullie beide meer volgers en worden jullie beide een stukje bekender op facebook. Je kan gewoon heel makkelijk een bedrijf contacteren op hun facebook pagina. Je kan ze ook opbellen. Dit gaat wat sneller en komt een stukje persoonlijker over.

Het kopen van likes

Zoals ik al eerder benoemd heb krijg je meer likes als je al meer likes hebt. Je kan als basis een grote hoeveelheid likes kopen en hoger in de lijsten komen van facebook. Hierdoor krijg je ook meer ‘echte’ mensen die jouw posts gaan like en jou gaan liken. Het kopen van likes hoeft niet extreem duur te zijn. Afhankelijk van de grootte van jouw onderneming zijn er verschillende pakketten beschikbaar.

Het is helaas niet meer toegestaan likes en volgers te leveren aan bedrijven. Meer info